Resultaten Solingen 2016, Axelle, Aude en Emma.

Delen op ...

24.10.2016 20:25
(reacties: 0)

De 3 meisjes begonnen goed aan hun eerste poule, Axelle won er netjes 5 en verloor er 1, Aude begon goed op haar eerste selectietoernooi met 2 winsten en Emma won in de eerste ronde alles.

In de 2de ronde won Aude er 2, Emma won alles en Axelle won er 5 en verloor er nipt 1.
Door dat ze het alle 3 goed hadden gedaan in de poules mochten ze door naar de rechtstreekse uitschakeling! Axelle en Emma mochten meteen door naar de ronde van 64, maar Aude moest in de ronde van 128 nog schermen.

Aude bewees zich in de ronde van 128 als een sterke tegenstander maar moest toch de duimen leggen tegen de Duitse Yetkin. Voor Aude was dit een heel leerrijke dag en een eerste ervaring van een selectietoernooi, ze werd uiteindelijk 97ste.

In de ronde van 64 moest Axelle schermen tegen de Duitse Langer en won dit vlotjes met 15-10.Emma moest schermen tegen de Duitse Strauss en won dit ook met 15-12.
In de 32 waren beide meisjes heel gemotiveerd om door te gaan omdat dit een 2de selectienorm voor het Europees Kampioenschap betekent!

Axelle won met 15-6 tegen de Duitse Grollmisch en kreeg haar 2de norm voor het EK.

Emma won met 15-7 tegen de Duitse Hösel en kon dus ook haar 2de norm bemachtigen.

Zo gingen de 2 door naar de ronde van 16. Hier moest Axelle spijtig genoeg de duimen leggen tegen de Duitse Lentz met 15-8, het was een moeilijke match waar de scheidsrechter ook duidelijk het voordeel gaf aan de tegenstander. Dit werd een 13de plaats voor Axelle. Emma vocht hard verder en won met 15-7 van de Duitse Becker en zat zo in de top 8 van het toernooi. In de kwartfinales kwam ze spijtig genoeg de nummer 2 van Europa tegen, Mayer, waar ze na hard vechten de duimen moest leggen met 15-10.

Dit werd een knappe 6de plaats voor Emma en met deze plaats heeft ze haar laatste keer het toernooi in Solingen beëindigd.

Dit was een succesvol toernooi en volgend jaar komen Aude en Axelle zeker terug!

Verslag Emma.

Ga terug

Reactie toevoegen