FAQ

Onze zoon/dochter, zou graag leren schermen. Zijn er initiatielessen waar hij/zij mee kan instappen?

 
 
In het begin starten de schermers in de schermschool. Deze groep traint op woensdag van 14.00 tot 15.00u en op vrijdag van 18.30 tot 19.30u. De trainingen gaan door in de turnzaal van de sporthal van de Demervalei in Aarschot.
 
 
Wij bieden vijf opeenvolgende proeflessen aan voor 30€.  Zo hebben ze de kans om te beleven of het degenschermen iets voor hen is. Na deze proeflessen kunnen ze kiezen of ze willen instappen. Indien ze instappen wordt de 30€ in mindering gebracht van het lidgeld. 
Na de initatie lessen, en tijdens het eerste schermjaar moeten ze enkel zelf een ondervest level 2 en een schermhandschoen aanschaffen. De overige persoonlijke uitrusting stelt de club ter beschikking. Vanaf het tweede schermseizoen verwachten we dat ze een volledige uitrusting hebben. 
Jullie mogen iedere training komen kijken, instappen.

Laatste update op 17.09.2014 door Administrator.

Hoe inschrijven op een event?

Om je in te kunnen schrijven op een event moet je eerst geregistreed zijn! Eens geregistreed, en aangemeld komen de opties beschikbaar zodat je je kan inschrijven op het event. Dit zowel op de algemene agenda, schermclub en toernooi kalender. 

Laatste update op 07.10.2014 door Administrator.